ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28η Οκτωβρίου

dimos nemeas

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 Νεμέα : 26-10-2020                                                                                                                                  ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                   

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

 

   Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη αξία για τη Χώρα μας, υπενθυμίζοντας την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό και τους αγώνες των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

   Ο σημαιοστολισμός ορίζεται τριήμερος από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

   Την 28η Οκτωβρίου ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 , στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής θα τελεστεί δοξολογία, όπου θα παραστούν ο Δήμαρχος, αντιπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου, των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών , η σημαία μόνο με τον σημαιοφόρο από κάθε σχολείο, Δ/ντές Σχολείων Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης.

   Μετά τη δοξολογία θα γίνει συγκέντρωση στο Μνημείο Πεσόντων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

   Σε κάθε περίπτωση οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας .

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ